Treniraj kot pravi bojevnik

Dvigni svoj trening na naslednjo raven

Spoznaj komplet Warrior set

Obtežilni Jopič

Jopič je narejen iz trpežnega industrijskega poliestra, kateri lahko prenese udarce, padce in še kaj več, brez, da bi se poškodoval. Lahko ga dodatno obtežite z obtežilnimi ploščami, katere so vštete v komplet Warrior set. Močna elastika in sistem zatiskanja omogočajo, da jopič pri poskokih, teku ali drugih vajah ne bo premikal. Z zastavico, katera je všteta v darilo, pa ga lahko po svoji želji tudi personalizirate.

Obtežilna plošča za jopič

Prašno obarvane železne plošče, za obtežitev jopiča. 

Posamična plošča tehta 4kg, v obtežilni jopič jih lahko namestimo največ dve. Treniranje lahko poljubno pričnete samo z eno ploščo, saj je jopič dovolj stabilen in pripet, da na težišče samega jopiča, to ne bo vplivalo. Plošče so vštete v ceno kompleta.

🎁 BREZPLAČNO - Shaker S2B V2

Shaker S2B. 

Spodnji del shakerja se odvije, kjer lahko pospravite vaše poljubne vitamine ali druge dodatke, drugi del posode pa je namenjen za shranjevanje napitkov v prahu. Shranite lahko prav vse potrebno za pred, med ali po vaši vadbi.

Mrežica je vgrajena v plastično držalo, zaradi česar je ne boste tako zlahka izgubili. Shaker je primeren za 500ml napitka.

🎁 BREZPLAČNO - Zastava S2B

Zastavica za obtežilni jopič, s katero naredite veliko razliko. Sistem namestiteve z velkrom se enostavno prilepi ali odlepi na jopič po vaših željah, na poljubno mesto.

🎁 BREZPLAČNO - Zastava Slovenije

Zastavica za obtežilni jopič, s katero naredite veliko razliko. Sistem namestiteve z velkrom se enostavno prilepi ali odlepi na jopič po vaših željah, na poljubno mesto.

Warrior set

Warrior set je sestavljen prav zate, saj vsebuje vse kar je potrebno za vrhusnki trening:

  • Jopič polljubne barve
  • Dve plošči, vsaka teže 4kg, skupaj 8kg.
  • Shaker 500ml
  • ter 2 zastavici, S2B in Slovenija.

Ko si presegel raven treningov z svojo lastno težo, je Warrior set idealna rešitev. Hiter za namestitev, trdno pripet in dodatno obtežen. 

Perfektna rešitev za premik svojih mejnikov na drugo raven. 

Večja poraba kalorij, odvečnih maščob, hitrejše pridobivanje moči in kondicije z samo enim izdelkom.

Ob nakupu seta, sta obe zastavici (S2B in Slovenska) vključeni, kot darilo, ter shaker v katerem boš imel pripravljeno najbolj pomembno pijačo za pred, med in po treningu.

146,70 €

Samo 119,90€

Shaker S2B V2
Brezplačno - Shaker S2B V2
S2B embroidery flag
Brezplačno - Zastava S2B
SVN embroidery flag
Brezplačno - Zastava Slovenije