S2B trening plan

Če je vaš cilj izguba odvečne maščobe, pridobivanje mišične mase, se počutiti dobro in zdravo v svojem telesu, brez bolečin, ali pridobiti samozavest, se obrnite na Erika. Za kakovostno izvedbo treninga dobite vse pripomočke, kot so proste uteži, olimpijske palice, kettlebelli, elastike, žoge, vrvi in še več pri nas. Prav te vas bo tudi naučil uporabljati, da bodo treningi vedno zanimivi in raznoliki.

Z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih je Erik pridobival v fitnes centru v najelitnejšem predelu Londona, ki je zaradi svoje kakovosti in ponudbe, leta 2018, pridobil naziv najboljšega v Londonu in okolici, vam bo z veseljem pomagal do zastavljenih ciljev.

Že kot otrok se je ukvarjal z različnimi športi. Svojo pot je začel z namiznim tenisom, poizkusil se je tudi v plesu in atletiki, a vseeno ga je na koncu najbolj navdušil rokomet, ki ga je igral 15 let, tudi v prvi slovenski ligi. V tem obdobju se je začel zanimati za delovanje človeškega telesa in kako ga izboljšati, pripraviti na vse obremenitve in napore ter na kakšen način najbolje preprečiti poškodbe. Poleg tega je sam želel pridobiti mišično maso. Vse to ga je vodilo k učenju in nenehnemu napredku in izpopolnjevanju samega sebe. Spremembe so opazili tudi drugi in ga začeli spraševati za nasvete. Od tu naprej je vedel, da bi ga veselilo pomagati vsakemu posamezniku pri doseganju zastavljenih ciljev glede fizične pripravljenosti.

Stopi v kontakt z Erikom na email pt.erik@s2be.eu, in začni svojo pot, do boljše verzije sebe še danes.