Akcija!

The jumper

S2B

Popolna paketna rešitev za začetek vadbenega režima: Gumijasti tepih, Kolebnico – Speed rope in velik shaker. Zaščiti tla, izboljša koordinacijo in kondicijo ter meša vaše napitke med vadbo. Idealno za vse, ki se začenjajo s svojim vadbenim režimom.

Original price was: 86,70 €.Current price is: 62,90 €.

38 na zalogi

Opis

V naši ponudbi imamo popolno paketno rešitev za tiste, ki se začenjajo s svojim vadbenim režimom. Paket vključuje Gumijasti tepih, ki bo zaščitila vaše tla pred madeži in udarci med vadbo, Kolebnico – Speed rope za izboljšanje koordinacije in kondicije ter velik shaker za mešanje vašega napitka med vadbo.

Gumijasti tepih lahko uporabljate za različne vadbe, kot so kardio, joga, pilates in ostale vadbe na tleh. Kolebnica – Speed rope je odlična za izboljšanje koordinacije in kondicije, hkrati pa je enostavna za uporabo. Velik shaker je primeren za mešanje vaših napitkov, kot so proteinski napitki, prehranska dopolnila in ostali napitki.

To je odlična priložnost za vse, ki se začenjajo s svojim vadbenim režimom, da si privoščijo vse potrebno za svojo vadbo in začnejo z gradnjo zdravega in aktivnega načina življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The jumper”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI