S2B Kettlebell

S2B

Železen tekmovalni kettlebell s kromiraim držalom.

 

39,90 139,90 

Opis

S2B kettlebell je popolna izbira za vse, ki želite doseči vrhunsko telesno pripravljenost in izboljšati svoje športne dosežke.

Naš železen tekmovalnih dimenzij kettlebell je izdelan iz visokokakovostnega železa, kar zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo.

S svojo ergonomsko obliko je zasnovan tako, da se popolnoma prilega vaši roki, kar omogoča udoben in varen oprijem med vadbo.
Naš kettlebell zagotovlja enakomerno porazdelitev teže in stabilnost, kar vam omogoča optimalno izvajanje različnih vaj.

S2B kettlebell je na voljo v različnih barvah in težah, kar vam omogoča prilagoditev vadbe vašim individualnim ciljem in sposobnostim.
Ne glede na to, ali se želite osredotočiti na moč, vzdržljivost ali izgubo telesne maščobe, lahko izberete pravo težo kettlebella, ki vam bo omogočila dosego želenih rezultatov.

Poleg svoje funkcionalnosti je naš železen tekmovalni kettlebell tudi vizualno privlačen. Vsaka teža je drugačne barve.

Nakup železnega tekmovalnega kettlebella v naši spletni trgovini je zanesljiv in enostaven.
Ponujamo vam varno plačilo in hitro dostavo, da boste lahko začeli uživati v vseh prednostih te odlične vadbeni pripomočka čim prej.

 

Dodatne informacije

TežaNi na voljo
Teža (kg)

6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24

2 mnenji za S2B Kettlebell

 1. Barbara

  Izjemno kakovosten izdelek. Priporočam!
  Omogoča istočasno vadbo nog, zadnjice in rok. V kombinaciji še z Elastic Mini Bandsom in Dumbbellsi opravim od doma vadbo za moč in vitalnost celotnega telesa.
  (Barbara, 37let, vodja pisarne)

 2. Ana

  Vrhunski produkt!
  Kvaliteta 5/5! Res lahko oddelam izvrsten trening in tako krepim mišice za celo telo!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODOBNI IZDELKI