S2B PONUDBA ZA FITNESE IN TELOVADNICE

Izkoristi možnost BREZPLAČNEGA preizkusa S2B opreme in se prepričaj o kvaliteti na lastne oči.

Dobrodošli na spletni strani slovenskega podjetja Sport 2 Be. Razvili smo široko linijo izdelkov za fitness in telovadbo, ki jih že uporabljajo tako različni fitness centri po Sloveniji kot tudi posamezniki, od rekreativcev do profesionalnih športnikov.

Glavno vodilo pri naši proizvodnji je KVALITETA – tako izbor najkakovostnejših materialov kot dobra zaključna obdelava in design, ki naredijo izdelke lahke za uporabo, hkrati pa trpežne in primerne tudi za intenzivnejše treninge.

Ponosni smo, da redno uspemo vzdrževati našo zalogo, zato da fitnessom ni treba čakati na naše izdelke. Prav tako vam nudimo opcijo brezplačnega preizkusa naših izdelkov na vaši lokaciji, da se lahko v živo prepričate o kvaliteti preden oddate naročilo.

ZAKAJ IZBRATI S2B OPREMO?

KVALITETA

Kvaliteta materialov kot obdelave na izdelkih je naše glavno vodilo pri proizvodnji nove opreme. Izdelki so narejeni, da se lahko intenzivno uporabljajo vsak dan in hkrati ne uničujejo.

ZALOGA

Nič več čakanja na nadomestne uteži, palice ipd. Vsi naši izdelki so na zalogi, ki se sproti dopolnjuje, tako, da lahko fitnessi prejmejo željeno opremo že v roku nekaj dni in ne več tednov ali mesecev.

BREZPLAČEN PREIZKUS

Prebrati opis izdelka je eno, drugo pa je, ko se o njegovi kvaliteti lahko prepričate tudi v živo. Naša ekipa je neprestano na terenu po Sloveniji, zato vam v primeru zanimajo nudimo možnost brezplačnega preizkusa izdelkov neposredno na lokaciji vašega fitnessa.

Mnenje naše stranke

V nadaljevanju si lahko preberete in pogledate izjavo lastnika fitness centra, ki se je pred kratkim odločil za nakup S2B Fitness opreme.

“Za S2B opremo smo se odločili iz treh glavnih razlogov:

  • imeli smo možnost izdelke brezplačno preizkusiti,
  • bili so na zalogi, tako da ni bilo treba čakati 6 -8 tednov za dostavo,
  • ker z veseljem podpremo slovensko podjetje.”

Poglej si naš katalog fitness opreme.

Rešitve po meri

Če vaš obstoječi fitness potrebuje večjo prenovo, ali pa odpirate novega, vam lahko pomagamo tudi s celostno rešitvijo po meri.

Nudimo vam natančen izris bodoče telovadnice popolnoma po vaših željah. Med proizvodnjo lahko nato nekatera orodja tudi dodatno prilagodimo in nadgradimo po potrebah vašega fitnessa, na koncu pa seveda poskrbimo tudi za montažo vseh elementov.

Dogovori se za brezplačno demonstracijo S2B opreme v svojem fitnesu.