S2B PONUDA ZA FITNESS I TERETANE

Iskoristi priliku za BESPLATNO testiranje S2B opreme i uvjerite se sami u kvalitetu proizvoda.

Dobrodošli na službenu stranicu slovenskog sportskog branda Sport2Be.

Razvili smo široku liniju proizvoda za fitness i vježbanje koje već koriste različiti fitness centri diljem Slovenije, ali i pojedinci, od rekreativaca do profesionalnih sportaša.

Glavno načelo naše proizvodnje je KVALITETA – odabir najkvalitetnijih materijala, dobra završna obrada i dizajn, koji čine proizvode laganimi za upotrebu, ali istovremeno izdržljivima i pogodnima čak i za intenzivnije treninge. Ponosni smo što redovito uspijevamo održavati našu zalihu, tako da fitness centri ne čekaju naše proizvode. Osim toga, nudimo vam mogućnost besplatnog testiranja naših proizvoda na vašoj lokaciji, tako da se uživo možete uvjeriti u kvalitetu prije nego što proizvode naručite.

Zašto odabrati S2B opremu?

KVALITETA

Kvaliteta materijala i obrade proizvoda je naše glavno načelo pri proizvodnji nove opreme. Proizvodi su napravljeni kako bi se mogli intenzivno koristiti svakodnevno uz maksimalnu izdržljivost.

ZALIHA

Nema više čekanja na zamjenske utege, šipke itd. Svi naši proizvodi su na zalihama koje se redovito dopunjavaju, tako da fitness centri mogu dobiti željenu opremu već unutar nekoliko dana, a ne tjedana ili mjeseci.

BESPLATNO TESTIRANJE

Čitati opis proizvoda je jedno, a drugo je kad se o njegovoj kvaliteti možete uvjeriti i uživo. Naš tim je neprestano na terenu diljem Slovenije, tako da vam u slučaju interesa nudimo mogućnost besplatnog testiranja proizvoda direktno na lokaciji vašeg fitness centra.

Mišljenje naših klijenata

U nastavku možete pročitati i pogledati izjavu vlasnika fitness centra koji se nedavno odlučio za kupnju S2B Fitness opreme.

Izjava vlasnika Tbox centra – Slovenija

“Za S2B opremu smo se odlučili iz tri glavna razloga:

Imamo mogućnost besplatnog testiranja proizvoda, proizvodi su bili su na zalihi, tako da nije bilo potrebno čekati 6-8 tjedana za dostavu. Osim toga,  rado podržavamo slovensku tvrtku.”

Prilagođena rješenja Ako vaš postojeći fitness centar treba veću obnovu, ili otvarate novi, možemo vam pomoći i s cjelovitim prilagođenim rješenjem.

Od logotipa, CGP-a pa sve do crteža i izvedbe.

Pogledajte si naš katalog fitnes opreme.

Rješenje po mjeri

Ako želite obnoviti Vaš fitness centar ili otvarate novi, možemo Vam pomoći s kompletnim prilagođenim rješenjem. Nudimo Vam precizan i detaljan plan buduće teretane potpuno prema Vašim željama. Tijekom proizvodnje, neke sprave možemo dodatno prilagoditi i nadograditi prema potrebama Vašeg fitness centra! Ukoliko je potrebno, vršimo i montažu svih S2B elemenata i sprava te smo Vam uvijek na raspolaganju za sva pitanja.

Dogovori se za besplatnu demonstraciju S2B opreme u vašem fitnesu.